Aquest estiu hem fet el taller   Les pèrdues i el dol    a la 38a Escola d’Estiu de mestres del Penedés. L’experiència ha estat molt enriquidora per tots els participants. Ha sigut maco veure com en temps de vacances tot un grup de professionals compost per mestres, professors d’institut, treballadors familiars, etc.. han estat treballant una temàtica que no és gens fàcil d’abordar. Hem anat entrant en matèria reflexionant a partir d’uns continguts bàsics i de les pròpies experiències dels assistents. I poc a poc hem anat aprofundint en els aspectes emocionals que es mouen quan estem en un procés de dol.

Els assistents han pogut plantejar situacions reals dels nens i de les seves famílies que han trobat en el seu treball i, a la vegada, veure què podem fer en els diferents casos. També els ha permés plantejar-se el seu posicionament davant d’aquestes situacions.

IMG_20160707_133506

A partir d’aquesta experiència al Centre Àgora treballarem en grups de persones que vulguin aprofundir en les pèrdues i el dols que aquestes generen. Properament ja en començarà un de grup i, per saber com treballem, la primera sessió serà gratuïta pels participants. Animeu-se que val molt la pena!