Al Centre Àgora treballem amb grups d’adults amb l’objectiu de millorar la comunicació i la relació interpersonal. El grup ofereix un espai en el que és més fàcil que es puguin donar canvis, un espai en el que l’evolució de la persona es pot fer realitat ja que esdevé un lloc on s’hi genera molt de respecte per cada un dels participants i pel que està vivint, podent treballar aquells aspectes que no li permeten avançar en el seu viure.

Pensar i poder compartir allò que ens neguiteja, que fa sentir-nos malament, és part del camí per arribar a viure la pròpia vida amb més pau interior, guanyant més qualitat de vida.

El treball que es realitza al grup propicia que la comunicació amb un mateix millori i, a la vegada, millora la comunicació amb els altres.

Són trobades setmanals de 1.30h amb professionals de referència en salut mental. Al nostre equip hi ha metges i psicòlegs. Properament hi haurà una sessió gratuïta per a que pugueu venir a conèixer aquesta manera de treballar.